Printul Harry vrea sa divorteze de Meghan Markle. La cine va ramane baietelul cuplului

/ / Modificat: 2020-01-06
Printul Harry vrea sa divorteze de Meghan Markle. La cine va ramane baietelul cuplului

Se pare ca printul Harry si Meghan Markle au mari probleme in casnicie, iar presa britanica vorbeste despre un iminent divort. Harry este decis sa renunte la casnicie din cauza a ducesa de Sussex nu intelege prea bine rolul ei in cadrul familiei regale si nu s-a adaptat prea bine.  

"Meghan este oaia neagra a familiei, care nu doreste sa invete ai nici nu intelege cultura britanica. Pe deasupra, nu ajuta cu nimic atunci cand renunta la intreaga familie si nu incearca sa se adapteze," a spus un observator al casei regale. 

Ba mai mult, sunt voci care sustin ca Megan Markle s-a folosit de casatoria cu printul Harry pentru a capata notorietatea pe care si-a dorit-o toata viata. 

Chiar daca vor decide sa mearga pe drumuri separate, printul Harry si Meghan Markle vor fi uniti pentru totdeauna de fiul lor, Archie, nascut in mai 2019. Iar cea mai importanta intrebare este la cine va ramane copilul.

Cine va primi custodia copilului

Archie este al spatelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, insa cei doi parinti nu detin custodia legala a micutului lor. Aceasta apartine Reginei Elisabeta a II-a, care este tutorele si celor 3 copii ai printului William ai ai lui Kate Middleton. Legea dateaza de acum 300 de ani, de pe vremea Regelui George (care a domnit la inceputul anilor 1700).    

Astfel, in cazul unui divort intre printul Harry si Meghan Markle, Archie ar ramane la tatal sau, pentru a fi crescut de familia regala.

Meghan a facu marea dezvaluire ca este iubita lui Harry la 31 octombrie 2016, iar in noiembrie 2017 s-au logodit. Cei doi s-au casatorit in mai 2018.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printul harry Divort Meghan markle Custodie copil

Articole recomandate

Citeste si despre