Meghan Markle, lovitura din partea tatalui sau. Va depune marturie impotriva ei la tribunal

/ / Modificat: 2020-01-16
Meghan Markle, lovitura din partea tatalui sau. Va depune marturie impotriva ei la tribunal

Este de notorietate faptul ca Meghan Markle si tatal sau nu isi vorbesc. Dar ducesa de Sussex poate primi cea mai mare lovitura din partea parintelui sau. 

Thomas Markle este pregatit sa fie martor cheie impotriva fiicei sale, in procesul pe care aceasta l-a intentat unei publicatii, scrie Daily Mail. 

Ducesa de Sussex da in judecata ziarul Mail On Sunday si compania Associated Newspapers, pe motiv ca i-au publicat o scrisoare privata, adresata tatalui ei in saptamanile premergatoare nuntii cu Printul Harry.

Ce mesaje si-au trimis Meghan Markle si tatal sau

Thomas Markle, in varsta de 75 de ani, le-a oferit avocatilor mesajele care au existat intre el si Meghan, trimise inaintea nuntii, care dezvaluie ruptura dintre tata si fiica.

Documentele spun ca, dupa ce Thomas Markle si-a anuntat fiica ca nu poate ajunge la nunta ei, deoarece se afla in spital pentru a face o operatie la inima si nu i s-a permis sa zboare cu avionul, a primit un text care parea sa fie din partea Printului Harry.

tata meghan

Acesta sustine ca a fost acuzat ca i-a facut rau fiicei sale si nu a fost intrebat despre starea sa de sanatate. Asta "m-a ranit profund," a spus Thomas Markle, care nu a ezitat sa-i raspunda fetei sale: "Nu am facut nimic pentru a te rani Meghan. Imi pare rau ca atacul meu de cord este ... un  inconvenient pentru tine." 

Documente depuse la Inalta Curte, obtinute de BBC, sugereaza ca ziarul va sustine ca Meghan si alti membri ai familiei regale se "bazeaza pe publicitate pentru a-si menține pozitiile privilegiate."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle

Articole recomandate

Citeste si despre