Reactia lui Dan Negru dupa ce o scoala din Barlad a primit o factura la gaze de 54.000 de euro

/ / Modificat: 2022-01-19
Reactia lui Dan Negru dupa ce o scoala din Barlad a primit o factura la gaze de 54.000 de euro

Prezentatorul TV Dan Negru a avut o reactie virulenta dupa ce o scoala din Barlad a primit o factura uriasa la gaze, in valoare de 54.000 de euro. Suma este una astronomica, iar Dan Negru i-a adresat un mesaj dur premierului Romaniei, Nicolae Ciuca, ii care ii transmite ca ar fi mai ieftin daca elevii ar face ore intr-un spatiu inchiriat in Dubai. 

"In atentia d-ului Nicolae Ciuca, prim ministrul Romaniei. 

Domnule prim-ministru, am gasit solutia! 

O scoala din Barlad a primit factura la gaze pe luna trecuta de 54 mii euro. Stirea e in toata presa. Va anunt cu deosebit respect ca am gasit rezolvarea problemei pentru urmatoarea luna de iarna! Am rezervat 31 de paturi de hotel in Dubai la modica suma de 11470 de euro pentru toata luna februarie.  Cu doi intr-un pat, mutam toata scoala si iesim mult mai ieftin. In Dubai e cald, n-au nevoie de gaz. Profesorii raman in Barlad si facem scoala online. 

Va rog sa-mi comunicati urgent daca doriti sa rezerv camere si pentru ceilalti 4 miloane de copii scolarizati in Romania. Ne mai gandim prin martie daca-i mai aducem inapoi . Oricum pleaca. Cu deosebita consideratie, al d-voastra, Dan Negru", a scris realizatorul TV pe pagina sa de socializare. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala copii Dan negru

Articole recomandate

Citeste si despre