Oana Roman, nevoita sa isi mute fiica la o alta scoala. "Am fost obligata sa-i caut alta scoala"

/ / Modificat: 2024-04-01
Oana Roman, nevoita sa isi mute fiica la o alta scoala.

 

Oana Roman si-a mutat fiica de la scoala privtata unde invata. Este a doua schimbare pentru Isa, intr-un interval de un an, iar vedeta a explicat de ce a luat aceasta decizie. 

Scoala la care invata fiica Oanei Roman se inchide

La cateva luni de cand si-a inscris fiica la o scoala privata, mai aproape de casa, Oana Roman a fost nevoita sa o mute din nou pe Isa. Desi vedeta se declara multumita de unitatea de invatamant in urma cu ceva timp, situatia a obligat-o sa o inscrie pe fiica ei la o noua scoala. Oana a povestit, pe retelele de socializare, de ce a luat aceasta decizie.

Vedeta a spus pe internet ca a fost informata de conducerea unitatii de invatamant ca scoala se va inchide la finalul anului scolar. Multi parinti si-au retras copiii inainte de vacanta de vara, astfel ca in clasa in care invata Isa mai ramasesera doar cativa elevi. Din acest motiv, Oana a fost nevoita sa gaseasca o alta scoala pentru fiica ei. 

"Acea scoala s-a inchis. Acum vreo doua luni ne-au trimis un mail foarte sec, in care ne-au anuntat ca scoala se inchide la sfarsitul acestui an scolar, fara vreo explicatie. Nu ne-au chemat la vreo discutie. Multi parinti s-au speriat si au inceput sa transfere copiii de acum si Isa ramasese singura intr-o clasa in care erau oricum vreo 5-6 copii. Am fost obligata sa-i caut o alta scoala. A fost o perioada foarte grea despre care nu am vorbit saptamanile astea. Pentru Isa este inca o schimbare pe care nu si-o dorea nici ea si nici eu. Aceasta scoala s-a dovedit a fi un esec total, desi a fost prezentata ca fiind o chestia absolut exceptionala. A trebuit sa-mi asum", a spus Oana Roman pe pagina ei personala de Instagram.

Isa nu a fost incantata de schimbare

Fiica Oanei nu a fost deloc incantata de schimbare, cu atat mai mult cu cat ii placea la scoala respectiva. Mai mult, vedeta a primit vestea ca scoala se inchide intr-o perioada foarte dificila din viata ei, respectiv cand si-a pierdut mama. 

"Au fost niste saptamani foarte grele. De a doua zi de cand am inmormantat-o pe mama, nu am apucat sa ma linistesc si sa imi trag sufletul pentru ca a trebuit sa alerg si sa-i caut scoala Isei. In ziua in care am inmormantat-o pe mama, am aflat ca Isabela a ramas singura in clasa, ca toti ceilalti copii s-au transferat. Nu am fost sunata sa fiu anuntata de lucrul asta, ci am sunat eu. Doua, trei saptamani m-am agitat sa gasesc o scoala buna pentru ea. Evident ca ei nu-i convine. Este o schimbare de care nu avea nevoie si eu am gresit. Am gresit ca am mutat-o de unde era si a trebuit sa-mi cer scuze fata de ea si sa-mi asum", a mai spus Oana Roman.

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Oana roman fetita Scoala copii Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre