Cum reuseste Dan Negru sa petreaca timp de calitate cu familia. Jocul atipic care ii uneste

/ / Modificat: 2024-01-09
Cum reuseste Dan Negru sa petreaca timp de calitate cu familia. Jocul atipic care ii uneste

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentori TV din Romania, dar si un familist convins. Acesta este casatorit de multi ani cu sotia sa, Codruta, si au impreuna un fiu si o fiica. Cei doi incearca sa le dea o educatie cat mai buna copiilor lor, chiar daca amandoi muncesc mult si dedica mult timp carierei. Extrem de discret in privinta familie, Dan Negru vorbeste foarte rar despre copii si posteaza si mai rar imagini cu ei.

Desi este in general foarte ocupat si este mai mereu plecat la filmari sau evenimente, Dan Negru are un truc pe care a tinut sa-l dezvaluie si celorlalti parinti. Apeleaza la el in special in preajma sarbatorilor, pentru a reusi sa se conecteze cu membrii familiei si sa petreaca timp de calitate impreuna cu ei. Intr-o perioada in care tehnologia face din ce in ce mai mult parte din viata noastra si tendinta de a petrece timpul in fata ecranelor este prezenta mereu, Dan Negru reuseste sa o elimine, in familia sa. Prezentatorul a povestit ca, in perioada sarbatorilor, ascunde incarcatoarele de la dispozitivele electronice, astfel incat el, sotia si copiii sa nu fie tentati sa stea in fata ecranelor.

"In perioada sarbatorilor fiecare membru din familie ascundem celuilalt incarcatoarele de telefoane si laptopuri in asa fel incat sa nu le mai incarcam si sa nu le mai deschidem pana dupa Craciun. Va recomand jocul asta pentru sanatatea familiei", a povestit Dan Negru, intr-un interviu pentru TV Mania.

Fiica lui Dan Negru munceste deja, la 13 ani

In urma cu ceva timp, Dan Negru a facut o sedinta foto si a oferit un interviu pentru o revista celebra. Prezentatorul a povestit ca atat el, cat si sotia lui, incearca sa le dea o educatie cat mai buna celor doi copii si sa ii invete de mici ca este nevoie sa munceasca, pentru a obtine ce isi doresc. Le dau chiar ei exemplu in acest sens si incearca sa ii implice in cat mai multe activitati.

Fiica prezentatorului, Dara, care are 13 ani, are deja un job part time, din care isi castiga banii de buzunar. Adolescenta isi ajuta mama la cabinetul stomatologic pe care aceasta il are, dupa cum a povestit Dan Negru.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dan negru Joc

Articole recomandate

Citeste si despre