A fost trimisa acasa din cauza unei tinute si nu a vrut sa se mai intoarca la scoala. Ce a urmat depaseste orice imaginatie

/ / Modificat: 2023-11-21
A fost trimisa acasa din cauza unei tinute si nu a vrut sa se mai intoarca la scoala. Ce a urmat depaseste orice imaginatie

Se intampla uneori ca profesorii sa considere ca tinutele cu care vin unii elevi la scoala sunt prea indecente sau nepotrivite pentru o institutie de invatamant. Asa a patit si Karis Wilson, o adolescenta din Canada, a carei poveste a fost aflata de mii de oameni de pe internet. Tanara in varsta de 19 ani a fost trimisa acasa de profesori intr-o zi, din cauza ca purta o rochie cu broderie, care semana cu o piesa de lenjerie, peste o maleta.

eleva trimisa acasa din cauza unei tinute indecente

Hainele fetei au atras atentia mai multor cadre didactice in acea zi, iar Karis a fost trimisa acasa. Incidentul a afectat-o foarte tare pe tanara, care nu a mai dorit sa se intoarca niciodata la acea scoala. Tanara a facut un live pe internet, in care a povestit incidentul, vizibil afectata. Imaginile au fost vizionate de 100.000 de oameni, care au putut vota daca tinuta lui Karis a fost intr-adevar prea indecenta sau nu.

Printre cei care i-au luat apararea tinerei s-a numarat si tatal sau. Barbatul a povestit ca fiica sa nu se imbraca de obicei asa, ci are un stil vestimentar mult mai sport. In urma cu ceva timp, adolescenta avusese o accidentare in timp ce facea snowboarding si o perioada nu a mai putut face sport. Cand a reluat antrenamentele la sala si se simtea in forma, Karis a avut parte de incidentul de la scoala. Tatal sau a declarat ca fata nu a purtat acea tinuta pentru a atrage atentia sau pentru a fi indecenta, ci pentru ca incepuse sa se simta din nou bine in pielea ei.

Dupa ce a lipsit de la scoala mai bine de o saptamana, Karis a decis sa nu se mai intoarca la liceu, ci sa isi continue studiile acasa. A ramas sa invete la domiciliu timp de cateva luni, pana s-a incheiat anul scolar, iar cand a absolvit liceul, s-a intalnit cu cativa prieteni din vechea clasa. Acum, tanara este studenta si a uitat incidentul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eleva Tinute fetite Scoala copii

Articole recomandate

Citeste si despre