Un copilas a ajuns la spital, dupa ce a fost batut de tatal sau

/ / Modificat: 2019-11-13
Un copilas a ajuns la spital, dupa ce a fost batut de tatal sau

Un copil in varsta de numai doi ani din municipiul Motru, judetul Gorj, a ajuns plin de rani la spital, dupa ce a fost batut de catre tatal sau, potrivit stirileprotv.ro.

Mama baietelului nu a vrut sa spuna ca acesta ar fi fost lovit, insa medicii si-au dat seama imediat ca situatie este mult mai grava si l-au transferat la un alt spital, in Craiova, pentru investigatii suplimentare. 

"Mama a venit cu copilul pentru eruptie tegumentara, ca are iritatii, alergie, nicidecum agresiune. A fost transferat la Craiova pentru ca avea un hematom la nivelul regiunii frontale, a fost transferat pentru consult pe neurochirurgie," a precizat Alin Efrim, manager spitalul Motru, pentru sursa citata.

Tatal nu si-a recunoscut fapta

Dupa mai multe ore de audieri, politia a decis sa-l retina pe tatal micutului pentru 24 de ore, chiar daca el nu a recunoscut ca si-ar fi lovit copilul.

"Din primele cercetari efectuate de politisti, a reiesit faptul ca un barbat de 44 de ani din municipiul Motru ar fi exercitat acte de violenta asupra fiului sau de 2 ani. In cauza, politistii continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor producerii faptelor," a spus Victor Tuhasu, purtatot de cuvant, IPJ Gorj.

Barbatul va fi prezentat unui procuror care va decide daca va cere instantei mandat de arestare. Micitul va ramane in spitalul din Craiova pentru inca o saptamana, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil batut Spital Tata

Articole recomandate

Citeste si despre