Tatal Cristinei Siscanu a murit chiar de 8 martie! Vedeta a transmis un mesaj in lacrimi

/ / Modificat: 2024-03-11
Tatal Cristinei Siscanu a murit chiar de 8 martie! Vedeta a transmis un mesaj in lacrimi

 

Cristina Siscanu trece prin clipe dificile. Tatal sau a murit chiar in ziua de 8 martie, in urma unor probleme grave de sanatate, pe care acesta le avea de mai bine de un an.

„Te iubesc, tata! Sa te odihnesti in pace...”, a scris Cristina Siscanu pe retelele de socializare, alaturi de o imagine emotionanta, din copilarie, in care apare alaturi de tatal sau.

Sotia lui Madalin Ionescu recunoaste ca ii este foarte greu fara tatal ei. Printre lacrimi aceasta a povestit ca, in ultima vreme, acesta se simtea foarte rau din cauza problemelor cu inima. Barbatul a mai fost la un pas de moarte, insa a fost salvat la timp de o doamna doctor, a marturisit Cristina Siscanu intr-un videoclip, pe Facebook.

„Voiam sa va spun ca tata a fost un om extraordinar de bun, fara subiectivism, asa a fost. Era un om iubit de toata lumea, un om cu umor. Pierderea lui e foarte greu de dus. Daca nu-mi ocup mintea cu lucruri de facut nu pot sa fac fata durerii. Cand raman singura cu mine, daca sunt singura in masina, durerea e mare.M-au intrebat cei de la televiziune daca vreau sa stau acasa si sa nu vin la munca si m-am gandit ca nu pot sa fac asta, fiindca e foarte greu in momentele in care stau singura si nu fac nimic. Incep sa ma adancesc in durerea pe care mi-a provocat-o pierderea tatalui meu (…) Fizic nu mai e si e foarte greu, incerc sa ma tin tare. Dorul este cumplit si e foarte greu sa ma adaptez noii situatiii.

Tot ce pot sa va spune este ca el avea mai multe suferinte fizice, legate de ceea ce i-a adus sfarsitul. A fost cumplit acum un an de zile cand mama m-a sunat noaptea si mi-a spus ca respira foarte greu si cei de la salvare mi-au spus ca nu poate sa fie transportat fiindca asi pierde viata. Acum un am crezut ca-l pierdem. O doamna tanara a zis ca-si asuma riscul sa-l transporte la spital si a fost un an bine, insa calitatea vietii lui s-a deteriorat foarte tare. Avea niste probleme cu inima, si multe alte probleme, insa cele mai grave erau cele cu inima. (…)

E foarte greu, foarte greu. Trebuie sa ma tin tare si sa-mi vad de treburile mele ca sa pot sa depasesc aceasta situatie. E foarte greu sa ma adaptez. Pentru el e bine acolo ca a scapat de suferinta aceasta fizica. Ma linisteste gandul ca este cu tatal lui Madalin si ei s-au inteles foarte bine”, a marturisit Cristina Siscanu.

  • Surse: viva.ro, fanatik.ro
  • Foto: Facebook, Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina siscanu Tata Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre