Tatal elevului care a pulverizat spray paralizant la Colegiul Dimitrie Leonida isi apara fiul: "Au venit in jurul lui 20 de persoane, l-au scuipat"

/ / Modificat: 2024-02-13
Tatal elevului care a pulverizat spray paralizant la Colegiul Dimitrie Leonida isi apara fiul:

 

16 dintre cei 25 de elevi, care au fost transportati la spital dupa ce un elev in varsta de 15 ani a pulverizat spray paralizant, la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Capitala, au ramas internati la spital. 

Pompierii si medicii ajunsi la fata locului au evacuat imediat parterul scolii, iar acum ancheteaza incidentul. Tatal elevului care a folosit spray-ul paralizant spune ca fiul sau s-a aparat dupa ce 20 de colegi l-au agresat. 

„Au iesit in curte si baiatul meu era asa, retras cu un coleg la zid, cu spatele, si au venit in jurul lui vreo 20 de persoane, toti din scoala, si au inceput sa se ia de el, sa il impinga, sa-l scuipe, sa ii dea cu palma... L-au pus jos toti, cati erau, 20, si l-au luat la pumni, la picioare. Copilul s-a ridicat, avea la el un spray paralizant dat de mine, pentru ca noi stam intr-un cartier unde sunt caini multi”, a declarat jurnalistilor tatal baiatului.

Barbatul a declarat ca va merge la Institutul de Medicina Legala pentru a obtine un certificat medico-legal care sa arate ca acesta a fost agresat.

Copiii, toti de clasa a IX-a, acuzau stari de voma, ameteli si usturime la nivelul ochilor.

„S-a folosit acest gaz intr-o cantitate destul de semnificativa pentru ca erau multi copii care au intrat in contact cu acest gaz si simptomele au aparut intr-un timp foarte scurt.”, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucuresti.

„Copiii au inhalat substanta respectiva. Sprayul poate sa declanseze reactii, in special la copiii care au probleme alergice.”, a declarat Dr. Denise Stanescu, purtator de cuvant Marie Curie.

  • Surse: hotnews.ro, digi24.ro, gandul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata Spray paralizant copii

Articole recomandate

Citeste si despre