Raluca Moianu si-a pierdut tatal si sotul in doar un an: „A murit acasa, la mine in brate”

/ / Modificat: 2023-09-30
Raluca Moianu si-a pierdut tatal si sotul in doar un an: „A murit acasa, la mine in brate”

Raluca Moianu a devenit cunoscuta in anii 2000, cand modera una dintre cele mai urmarite emisuni ale vremii respective, „Iarta-ma”. Putini stiu, insa, povestea de viata a fostei prezentatoare tv. Raluca Moianu ascunde o mare drama. In urma cu mai bine de 6 ani si-a pierdut tatal, iar un an mai tarziu, sotul i-a murit in brate. S-a dedicat trup si suflet cresterii fiicei sale, Mara Ilinca, acum in varsta de 18 ani, fara de care recunoaste ca nu stie cum ar fi trecut peste evenimentele tragice, care nu au ocolit-o.

In vara anului 2017, Raluca Moianu si-a pierdut tatal. Cateva luni mai tarziu, a aflat ca sotul ei, Marius Ancuta, avea cancer. Cei doi erau casatoriti din februarie 1998, insa au divortat pentru o scurta perioada, in 2013. S-au impacat cu putin timp inainte ca Ancuta sa fie diagnosticat cu cancer. Acesta a murit in 2018, la un an dupa ce Raluca isi pierduse tatal.

„A murit acasa, la mine in brate. E prezent in vietile noastre. Si daca maine m-as casatori, el ramane prezent in viata mea. Am obiectele, diplomele, cupele lui, e tatal fiicei mele. Nu e ceva ce trece, face parte din viata noastra, nu e ceva ce se sterge cu buretele, nu ar fi normal. El e prezent in vietile noastre si va ramane mereu. Noi am avut o frumoasa poveste de iubire, am divortat in conditiile cele mai civilizate, ne-am impacat cand nu se mai astepta nimeni sa ne impacam si eu am fost langa el pana in ultimul moment”, a povestit Raluca Moianu, despre ziua in care si-a pierdut sotul, potrivit wowbiz.ro.

„Imi pare rau ca Mara creste fara tata, dar asta e viata. Uneori, Dumnezeu stie de ce face lucrurile asa”

Mara, fiica Ralucai Moianu, avea 13 ani cand tatal ei a murit. Aceasta tragedie a marcat-o profund pe adolescenta, fortand-o sa se maturizeze prematur, marturiseste fosta prezentatoare tv.

„Au fost niste ani grei. Este fata tatalui ei. E sportiva si hotarata, exact cum era tati. Suferinta te face sa te maturizezi prematur, viata asa a fost. Ea mi-a zis ca baiatul cu care o sa iasa o sa fie un tip care o sa semene cu taica-su pentru ca e clar ca o sa simta nevoia sa umple acel gol. E un gol acolo despre care nu a dorit sa vorbeasca prea mult. E o fata foarte puternica, nu a fost nevoie sa mearga la psiholog, nu a vrut, a zis ca tot ce are de vorbit vorbeste cu mine. Suntem prietene, dar pana la o limita.

Nu stim ce ni se intampla maine, este nevoie sa privim viata cu bucurie in fiecare zi, sa ne amintim de ce-i dragi si sa folosim ceea ce ne-au invatat cei care nu mai sunt. Eu m-am inecat in munca, mi-a prins foarte bine. Am vreo sapte job-uri, part-time. Predau la universitate, tin cursuri la public-speaking, lucrez ca si consultant de imagine, facem comunicare de top, dau voce unor personaje. Imi pare rau ca Mara creste fara tata, dar asta e viata. Uneori, Dumnezeu stie de ce face lucrurile asa, nu aveam nicio explicatie, trebuie doar sa le acceptam pentru ca altfel nu putem privi cu bucurie ziua urmatoare. El ramane cu noi. Acum pot sa vorbesc despre el mai usor ca inainte. Nu ma mai buseste plansul in secunda urmatoare, la cimitir nu ma pot abtine, dar in emisiuni nu mai plang”, a povestit Raluca Moianu.

Vara aceasta, Mara a fost admisa la facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Visul tinerei este sa devina magistrat, desi Raluca Moianu dorea sa aleaga meseria de notar.

„Vrea sa fie magistrat. Eu as vrea sa fie notar. E numai decizia ei. Sper din tot sufletul ca examenul sa nu fie foarte greu, sa reuseasca sa intre la facultate. Apoi ca facultatea sa nu fie una extrem de grea incat sa nu faca fata. Sper din tot sufletul sa isi gaseasca drumul. Daca ea are nevoie de sprijin, eu am sa fiu acolo. Nu ma amestec, fiindca sunt deciziile ei, e viata ei”, marturisea Raluca Moianu pentru Unica.ro, inainte ca fiica ei sa fie admisa la Universitatea Bucuresti.

  • Surse: viva.ro, wowbiz.ro, unica.ro
  • Foto: Facebook, Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre