Daniel Buzdugan a aflat ca tatal sau a murit cand era in direct, la radio: "Am continuat emisiunea. Momentul dureros prin care am trecut a fost acasa"

/ / Modificat: 2024-03-28
Daniel Buzdugan a aflat ca tatal sau a murit cand era in direct, la radio:

Daniel Buzdugan, una din cele mai cunoscute voci de radio din Romania, a facut o dezvaluire cutremuratoare. Invitat recent in podcastul "Vin de-o poveste" al lui Radu Tibulca, Buzdugan a vorbit despre ziua in care a aflat ca tatal sau a murit. Prezentatorul era in direct, la radio, pe 9 mai 2013, atunci cand a primit vestea de la directoul spitalului din Iasi unde era internat tatal lui. Omul de radio a povestit cum au stat lucrurile, dar si de ce a continuat emisiunea in ciuda vestii tragice pe care o primise.

„Eu am avut un moment in care eram in emisie, eram intr-o dimineata de mai si a sunat telefonul: „Buna ziua, domnul Buzdugan! Sunt directorul spitalului Sfantul Sava din Iasi. Vreau sa va anunt ca acum cateva minute, tatal dumneavoastra s-a stins din viata”. Nu stii cum sa reactionezi! Eram la radio. Nu ai cum sa reactionezi, adica nu stii, nu iti vine sa... nu percepi, inima ta nu reuseste sa inteleaga lucrul asta”, a povestit prezentatorul in podacstul lui Radu Tibulca.

Desi cutremurat de aceasta veste, pe care nu reusea sa o constientizeze, Buzdugan a mers mai departe cu emisiunea. Acesta spune ca adevaratul soc l-a trait in momentul in care a ajuns acasa si si-a dat seama ca trebuie sa se pregateasca pentru inmormantare.

„Eu am continuat emisiunea, eram cu Madalina Ghenea si Mihai, iar ei m-au intrebat ce s-a intamplat si le-am spus ca a murit tata, dar am specificat ca nu vreau sa vorbesc despre lucrul asta. Am continuat emisiunea si momentul dureros prin care, din pacate, am trecut a fost acasa. Cand am ajuns acasa, dupa emisiune, am vorbit cu mama, cu fratele, le-am zis ca-mi iau bilet si merg la Iasi. In momentul in care ajungi acasa si iti cauti hainele negre, te imbraci si te pregatesti... ala e un moment foarte cutremurator", a mai spus Buzdugan.

Daniel Buzdugan a rememorat momentul in care a ajuns la cimitir si a trebuit sa-si ia ramas-bun de la parintele lui.

„In curtea cimitirului, la capela respectiva, taraiam geanta dupa mine, o vedeam pe mama plangand, tata care era pus acolo, care era ceva nefiresc de nenatural… nu stii ce sa zici, pui mana pe mainile care te-au mangaiat, care te-au strans in brate, vezi ca nu mai au viata si nu accepti. Am zis ca asta e viata, am povestit si cu mama", a marturisit Daniel Buzdugan, cu lacrimi in ochi.

  • Surse: viva.ro, antenastars.ro
  • Foto: Facebook 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Daniel buzdugan Tata

Articole recomandate

Citeste si despre