O mama a jucat la jocurile de noroc banii donati pentru tratamentul fiului sau bolnav

/ / Modificat: 2019-04-01
O mama a jucat la jocurile de noroc banii donati pentru tratamentul fiului sau bolnav

O mama din Marea Britanie a ajuns in fata justitiei dupa ce a cheluit la jocurile de noroc banii donati pentru tratarea fiului sau bolnav de cancer.

Micutul a murit in luna ianuarie, la cateva zile dupa ce implinise 6 ani.

Toby Nye este un baietelul care, in 2017, a devenit cunoscut in toata Marea Britanie, din cauza starii sale de sanatate. In ianuarie 2017, la cateva zile dupa ce el implinise 4 ani, familia a aflat ca sufera de cancer la creier in stadiul 4, scrie BBC.

Micutul a atras un val de simpatie, iar oamenii au inceput sa doneze bani pentru a-i salva viata. Chiar si echipa de fotbal din orasul in care locuia, Leeds United, s-a implicat in strangerea de fonduri.

A jucat banii la jocurile de noroc

Din pacate, mama sa, Stacey Worsley, in varsta de 32 de ani, a cheltuit la jocurile online de noroc 100 de mii de lire sterline din banii adunati. Femeia era singurul administrator al fondului de donatii si a recunoscut ca a jucat banii. Ea si-a motivat gestul prin faptul ca a incercat sa mareasca suma, dar a pierdut din ce in ce mai mult.

"Te-a coplesit situatia in care te-ai aflat. Nimeni nu poate fi, insa, miscat de ceea ce ai facut tu. Aveai presiune enorma si nu am nicio indoiala ca toate acestea au inceput ca urmare a faptului ca ai dorit sa castigi bani mai multi pentru tratamentul fiului tau," a spus judecatorul in timpul procesului.

Judecatorul a precizat ca femeia nu a cheltuit banii decat la jocurile de noroc si nu si-a achizitionat nimic pentru ea.

Condamnata cu suspendare

El a spus ca banii au fost recuperati de la companiile de jocuri de noroc online si au fost restituiti donatorilor principali sau donati unor organizatii de caritate.

Politia a precizat ca tratamentul medical al lui Toby nu a fost afectat din cauza sumei pierdute, pentru ca numai echipa Leeds United donase 200 de mii de lire sterline.

Stacey Worsley, care mai are 2 copii, a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama

Articole recomandate

Citeste si despre