Cu ce se ocupa sora Anamariei Prodan si de ce a renuntat la mostenirea lasata de la mama lor

/ / Modificat: 2024-02-16
Cu ce se ocupa sora Anamariei Prodan si de ce a renuntat la mostenirea lasata de la mama lor

 

Sora Anamariei Prodan, Anca Savelio, a renuntat la partea sa de mostenire din averea lasata de mama lor, Ionela Prodan. Anca locuieste in Statele Unite ale Americii de peste 20 de ani, fiind casatorita cu Anthony Savelio, un fost luptator de jiu-jitsu, si au o fetita impreuna.

Anamaria Prodan a dezvaluit ca sora ei, agent imobiliar in SUA, are un statut social bun, fiind milionara in dolari, si ca aceasta a fost si motivul pentru care nu a dorit sa primeasca absolut nimic din mostenirea lasata de mama lor.

„Noi n-am avut niciodata chestia asta, sa luam banii mamei”

„Noi n-am avut niciodata chestia asta, sa luam banii mamei. Sora mea este unul dintre cei mai mari agenti imobiliari din America. Sora mea este milionara, pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni. In momentul in care s-a intamplat ce s-a intamplat, neputand sa stea in Romania, mi-a spus: „Pe mine nu ma intereseaza nimic din ce este aici, pentru ca tot ce a fost ati gestionat tu si mama, eu nu am contribuit. Fa ce vrei!”, a spus Anamaria Prodan, in emisiunea lui Denise Rifai.

Anamaria a marturisit ca are o relatie buna cu sora si ca intre ele nu au fost niciodata discutii despre bani. S-au ajutat intotdeauna atunci cand au avut nevoie. 

„Evident ca nu s-a pus vreodata problema ca eu sa nu-i dau Ancai sau ea sa nu mi dea mie sau sa ne certam, pentru ca asta este o chestie care vine din educatie, fiind pe picioarele noastre, nu am avut nevoie si nu inteleg certurile pe averi.

Fiind omul care a gestionat aceasta familie din momentul disparitiei tatalui meu si avand simtul afacerilor foarte dezvoltat, toata lumea m-a rugat sa gestionez absolut tot, eu sa investesc, iar sora mea a ramas cu foarte multe case in America, eu cu foarte multe in Romania. Nici macar nu am avut o discutie referitoare la avere”, a adaugat Anamaria Prodan.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Mama Anamaria Prodan Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre