Sanda Nicola, in doliu. Mama fostei prezentatoare TV a murit: "S-a spart oglinda in care ma vedeam"

/ / Modificat: 2024-02-14
Sanda Nicola, in doliu. Mama fostei prezentatoare TV a murit:

 

Sanda Nicola, in varsta de 46 de ani, trece prin momentre dramatice. Mama fostei jurnaliste s-a stins din viata. 

Vestea trista a fost data chiar de Sanda Nicola pe pagina sa de socializare, unde a postat un mesaj coplesitor. Sanda locuieste de cativa ani in Belgia unde este doctorand la Universitatea din Liege.

„A murit mama. S-a spart oglinda in care ma vedeam cu toate bunele si toate relele din mine. Departe de a fi fost cea mai buna si cea mai blanda fiica din lume, (doar si eu o oglindeam pe ea) am iubit-o, am sfidat-o, m-am rafuit cu ea, m-am indepartat de ea ca sa ne putem apropia…”, a scris Sanda Nicola in mediul online.

„Iar cand n-a mai ramas nimic nelamurit intre noi, Dumnezeu a ingaduit ca linia asta de femei neastamparate sa continue. Am nascut la randul meu o fata si, prin asta, m-am revansat, sper, daruindu-i o nepoata care a adorat-o si i-a aratat asta cu prisosinta. E drept, si mama avea vocatie de bunica, mereu vesela si complice, in ciuda neputintelor fizice”, a mai scris Sanda Nicola.

Sanda Nicola a avut probleme de sanatate

Anul trecut, Sanda a marturisit ca s-a confruntat cu cateva probleme de sanatate, mai exact cu o lipsa de vitamine si analizele nu i-au iesit atat de bine. 
“Agnes a observat ca mananc aproape zilnic friptura si vreau de ceva vreme sa vorbesc despre asta, desi nu as indrazni sa dau sfaturi nimanui. Daca ma sperie cu adevarat ceva pe internet, e numarul si aplombul celor care ne spun ce sa mancam. Aceeasi mancare poate fi medicament sau otrava, in functie de „materialul clientului”, si nu cred sa existe vreun aliment la fel de sanatos sau de nesanatos pentru toata lumea. Nici macar spanacul sau avocado. Vreau, totusi, sa impartasesc cu voi ceva ce gasesc foarte relevant pentru relatia intestin-creier”, povesteste Sanda Nicola pe o retea de socializare.
  • Surse: Facebook
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Mama Etape doliu

Articole recomandate

Citeste si despre