Doi copii au ajuns la spital dupa ce mascatii au gresit adresa si au intrat peste ei in casa

/ / Modificat: 2020-02-13
Doi copii au ajuns la spital dupa ce mascatii au gresit adresa si au intrat peste ei in casa

Incident revoltator! Doi copii din Brasov au ajuns de urgenta la spital in aceasta dimineata, dupa ce s-au trezit cu mascatii in casa.

Acestia le-au spart usa, din cauza ca au gresit adresa unde urma sa se efectueze o perchezitie. Micutii, unul in varsta de 8 ani si unul in varsta de 10 ani, se aflau in casa impreuna cu mama lor. 

"Cei mici erau foarte speriati"

Strigatele oamenilor legii si bataile puternice in usa i-au trezit din somn pe cei doi copii, care au suferit atacuri de panica, motiv pentru care au fost dusi la spital. 

"Nu stiam ce sa fac, le-am dat actele, le-am spus ca este o greseala, dar tot insistau cu mandatul de perchezitie, copiii plangeau. Cei mici erau foarte speriati. Am chemat Ambulanta, au facut atac de panica. Nu sunt absurda, inteleg urgenta, dar totusi, ce Dumnezeu, suntem oameni…intra si ne omoara iar apoi isi cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum ma cheama, ei nimic strigau continuu "Unde-i, undei?" si-mi fluturau hartiile alea de nici nu apucam sa vad pe cine cauta," a povestit mama copiilor pentru brasovstiri.ro.  

Oamenii legii efectuau mai multe perchezitii intr-un dosar de grup infractional organizat si infractiuni informatice care, in perioada august 2018-decembrie 2019, a actionat pe teritoriul SUA.

Sursa: brasovstiri.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre