Ce spune mama copiilor batuti cu salbaticie de tatal lor. "Este foarte violent"

/ / Modificat: 2019-04-04
Ce spune mama copiilor batuti cu salbaticie de tatal lor.

Imaginile cu tatal din Galati care isi bate cu salbaticie copiii, un baietel de aproape doi ani si o fetita de cinci ani, au socat o tara intreaga.

Acesta a filmat chinul micutilor si a trimis imaginile mamei lor, plecata in strainatate, pentru a o convinge sa se intoarca acasa.

Acum, femeia se pregateste sa revina in tara pentru a-si recupera copiii luati de autoritati.

Ea a povesitit ca barbatul este foarte violent, acesta fiind si motivul pentru care a ales sa plece in Marea Britanie.

"Era foarte violent cu mine, nu dadea in ei, nu dadea in ei inainte, doar tipa sau asa o palma, dar in halul asta nu. In mine, da. Era foarte violent, dar cu copiii nu. Am multe poze cum ma lovea, m-a taiat, am fost internata, am fost la urgente", a povestit femeia pentru Observator.

"Ma ameninta mereu"

Femeia a plecat din tara in luna februarie si sustine ca a depus mai multe plangeri la politie pentru ca cei mici sa fie luati si dusi la bunica materna.

"Am depus plangere la politie, am depus plangere la procuratura. Nu s-a luat in considerare nimic. I-am zis sa duca copiii, politia sa ia copiii sa-i duca la mama mea. Nu a fost de acord. Politia nu facea nimic! Ce sa fac? Cum puteam sa ajut? El ma ameninta mereu. De exemplu, si acum mi-a trimis mesaj. Stie unde sunt, de ce am facut asa ceva, unde s-a ajuns. Mai mult ma ameninta, dar cand il blocam, ca blocam numerele, se stergeau toate mesajele", a mai precizat femeia.

Conform unei statistici prezentate recent de Administratia Prezidentiala a Romaniei, in tara noastra ar fi in monitorizare cazurile a 159.038 de copiii cu parinti plecati la munca in strainatate. Cei mai multi (11.573) sunt in judetul Iasi, Galatiul fiind pe la jumatatea clasamentului, cu 5.971 de cazuri inregistrate. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii maltratati

Articole recomandate

Citeste si despre