Elev legat cu scotch de scaun de invatatoare intr-o scoala din Bistrita. Mama copilului: "Avea urechile rosii si umflate"

/ / Modificat: 2023-10-04
Elev legat cu scotch de scaun de invatatoare intr-o scoala din Bistrita. Mama copilului:

Inca un caz socant intr-o scoala din Romania. O invatatoare este acuzata ca a legat cu scotch de scaun un elev in varsta de 8 ani, din clasa a II-a.

Se pare ca invatatoarea si-ar fi iesit din fire dupa ce baiatul, care sufera de tulburare de deficit de atentie si hiperactivitate, ar fi aruncat cu plastilina dupa o colega. 

Atunci, femeia l-ar fi tras de urechi si l-ar fi legat de scaun. Mama copilului a fost socata cand a constatat ca fiul sau fusese agresat la scoala. 

„Vineri am dus baietelul la scoala, iar la 12:00 am mers dupa el si l-am asteptat la poarta. Avea urechile rosii si umflate si mi-a spus ca l-a tras de urechi invatatoarea. Am mers sa vorbesc cu invatatoarea si mi-a spus ca s-a enervat dupa ce baietelul a aruncat cu o bucatica de plastilina dupa o colega. Acasa mi-a spus ca l-a legat cu banda scotch de scaun, pentru ca se tot ridica in picioare”, a povestit mama pentru Bistriteanul.ro.

Baiatul invata la Liceul cu Program Sportiv Bistrita. Potrivit mamei copilului,  invatatoarea a recunoscut in fata ei ce a facut, nu insa si in fata directorului unitatii de invatamant.

Inspectoratul Scolar Judetean a anuntat si ce masuri a luat in aceasta privinta.

„Doamna va fi in concediu fara plata pana se stabileste exact ce a fost acolo. O sa vina un inlocuitor. E neplacut pentru toata lumea, doamna nu o sa mai fie la clasa”, spune inspectorul scolar general Cristian Nicula.

  • Surse: observatornews.ro, digi24.ro
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Elev Invatatoare Copii maltratati

Articole recomandate

Citeste si despre