Avertisment de la medici! Copiii sa nu mai probeze incaltaminte fara sosete

| | Modificat: 2018-11-08 17:59:25

Povestea unei fetite de patru ani este un semnal de alarma pentru toate mamicile. Micuta a fost la un pas de moarte dupa ce a facut o infectie, apoi sepsis, o complicatie care pune viata in pericol.

Fetita a fost impreuna cu mama sa la cumparaturi si a probat o pereche de pantofi, fara sa poarte sosete. A doua zi a facut febra si a fost dusa la spital.

probat-pantofi

"Pantofii care i-au placut au fost probati si de alti copii, iar Sienna s-a ales cu o infectie,” a spus Jodie Thomas, mama micutei, potrivit Daily Mail.

Medicii au spus ca Sienna a facut sepsis, dar a scapat fara operatie, pentru ca doctorii au resusit sa extraga la timp puroiul.

Acestia cred ca fetita a fost infectata cu o tulpina de bacterie agresiva, printr-o taietura, zgaietura sau muscatura, care functioneaza precum o usa deschisa spre organism.

pantofi-fetita1

Dupa cinci zile petrecute in spital, micuta a fost externata. Medicii care au ingrijit-o au postat pe Facebook un avertisment pentru toate mamele: copiii sa nu mai probeze incaltaminte fara sosete.

Taguri Pericol Pericole copii Pericole pantofi

Citeste si despre

Articole de la parteneri