Salata de dovlecei
Salata de dovlecei este o salata de sezon, care se poate servi alaturi de o friptura de pui sau peste.
Salata de dovlecei este o salata de sezon, care se poate servi alaturi de o friptura de pui sau peste.
Salata de andive si curmale este o salata sofisticata, inspirata din bucataria franceza.
Pestele la cuptor cu sos de oua si iaurt este un preparat care se gateste mai ales in bucataria norvegiana.
Pestele rasol cu piure de zarzavat este un preparat potrivit pentru alimentatia copiilor sau a persoanelor care sunt la regim.
Supa de usturoi cu taitei este o reteta adaptata din bucataria franceza. Se serveste calda si este o supa hranitoare, pe care o poti savura intr-o zi de...
Pestele la cuptor cu ciuperci este foarte usor de pregatit. Aceasta reteta este ideala pentru momentele in care iti doresti o masa cu putine calorii.
Sfaraiala Dobrogeana este un fel de tochitura din carne si maruntaie de miel.
Ciorba de potroace este o ciorba traditionala romaneasca, ce se pregateste, de regula, la marile evenimente din viata unui om (nunta, botez).
Supa taraneasca este una dintre cele mai vechi retete de supa din bucataria romaneasca.
Copiii ajung tot mai des la Urgente. "Tusea de 100 de zile" si gripa A ii...
Gestul sfasiator al Mihaelei Radulescu la inmormantarea mamei sale. Momentul...
Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit din nou parinti. Cuplul are...
Prima doamna Mirabela Gradinaru a primit colindatori cu ochii in lacrimi la...
Retete de aperitive pentru Craciun: simple, rapide si spectaculoase
Mai multe noutati