Sosul Romanesco spaniol este unul din sosurile clasice din bucataria catalana, fiind aromat cu migdale si otet balsamic.
Rosiile pe gratar se pot servi ca garnitura langa diverse fripturi sau alte legume.
Tartele cu rosii sunt niste aperitive gustoase de vara, care pot fi servite calde sau reci, dupa preferinta.
Prajitura cu fructe si bezea este un desert de sezon, simplu si delicat.
Prajitura furnicuta este o prajitura cu mac, nuca si crema de cafea.
Prajitura albinita este o prajitura cu foi fragede, in compozitia carora intra mierea de albine.
Alivencile moldovenesti, asa numitele placinte ale ciobanului sunt niste placinte din malai si branza de vaci.
Mucenicii muntenesti sunt pregatiti in ziua de 9 martie, cand se sarbatoresc Sfintii 40 de Mucenici, fiind un desert din categoria celor ritualice.
Aluatul de placinta se poate folosi pentru umpluturi dulci sau sarate, in functie de preferinta.
Copiii ajung tot mai des la Urgente. "Tusea de 100 de zile" si gripa A ii...
Gestul sfasiator al Mihaelei Radulescu la inmormantarea mamei sale. Momentul...
Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit din nou parinti. Cuplul are...
Prima doamna Mirabela Gradinaru a primit colindatori cu ochii in lacrimi la...
Retete de aperitive pentru Craciun: simple, rapide si spectaculoase
Mai multe noutati