Sandvisul cu pulpa de porc este un preparat satios, pe care il poti transforma cu usurinta in pachetul pentru serviciu.
Ciorba de oase de porc este un preparat de iarna, specific bucatariei romanesti. Dupa sarbatori, acest preparat traditional acrisor este extrem de apreciat...
Placinta de cartofi cu jambon este inspirata din bucataria elvetiana. Acest fel de mancare poate fi servit la pranz sau cina ca atare sau cu sparanghel.
Ciorba de porc cu zeama de varza este nelipsita din meniul sarbatorilor de iarna. Este satioasa, gustoasa si usor de preparat. Se serveste cu smantana si...
Carnatii haiducesti trebuie sa se regaseasca pe masa de sarbatori traditional romaneasca, alaturi de alte preparate din carne de porc.
Caltabosii sunt preparate traditionale romanesti, care contin organe de porc tocate.
Copiii ajung tot mai des la Urgente. "Tusea de 100 de zile" si gripa A ii...
Gestul sfasiator al Mihaelei Radulescu la inmormantarea mamei sale. Momentul...
Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit din nou parinti. Cuplul are...
Prima doamna Mirabela Gradinaru a primit colindatori cu ochii in lacrimi la...
Retete de aperitive pentru Craciun: simple, rapide si spectaculoase
Mai multe noutati