Cartofi a la Provence
Cartofii a la Provence, dupa cum arata chiar si denumirea lor, reprezinta o reteta de cartofi aromati cu ierburi provensale.
Cartofii a la Provence, dupa cum arata chiar si denumirea lor, reprezinta o reteta de cartofi aromati cu ierburi provensale.
Melon au jambon sau prosciuto melone este denumirea pentru un aperitiv foarte gustos, preparat din putine ingrediente.
Clafoutis cu cirese este un desert de inspiratie franceza. Se prepara foarte rapid si se serveste, de regula, rece.
Ciorbele si supele trebuie sa se regaseasca in alimentatia zilnica a fiecarei persoane, iar in perioada verii cu atat mai mult organismul are nevoie de...
Din cand in cand, poti sa-i rasfeti pe cei dragi cu un preparat sofisticat, cum este pieptul de rata cu sos de portocale.
Fursecurile limbi de pisica au fost inventate de bucataria franceza, insa reteta s-a raspandit in intreaga lume.
Salata de masline se serveste intinsa pe felii de bagheta proaspata, alaturi de alte aperitive sau gustari reci.
Daca vrei sa iti impresionezi musafirii, e bine sa ai cateva sticle de lichior pregatit de tine in casa. Iata reteta de lichior de nuci verzi.
Riscul urias la care se expun romanii care mananca la mall-uri. Medic: "Se...
Investigatii la o gradinita din Vaslui dupa ce doi copii de 3 ani au parasit...
Copiii lui Kate Middleton, pregatiti pentru cel mai sumbru scenariu....
De ce se cearta Laura Cosoi si Cosmin Curticapean in fata fetitelor:...
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu revin la ProTV! Vor fi...
Mai multe noutati3 retete de avocado pentru copii
Chiftele de curcan cu legume
Gustare sanatoasa din mere
Piure de somon cu mere si rosii
Vezi toate retetele