Retete culinare - Pagina 90

Creier pane
Mancaruri

Creier pane

Foarte multe persoane apreciaza reteta de creier pane, asa ca va oferim reteta noastra.

Gem de mere
Gemuri

Gem de mere

Daca ai inceput deja pregatirile pentru conservele de iarna, trebuie sa incerci si o reteta de gem, iar gemul de mere este o sugestie potrivita.

Sos alb Chaud-Froid
Sosuri

Sos alb Chaud-Froid

Sosul alb Chaud-Froid se serveste alaturi de preparate din pasare, peste sau produse din carne de vita.

Esential in Retete culinare

Sos Poulette
Sosuri

Sos Poulette

Sosul poulette este un sos din bucataria franceza, care se serveste cald.

Sos Veloute
Sosuri

Sos Veloute

Sosul Veloute este un derivat al sosului Bechamel, fiind un sos alb, preparat cu fond de peste, pui sau vita, in loc de lapte.

Sos Madeira
Sosuri

Sos Madeira

Sosul madeira este cunsocut in toata lumea si se serveste langa fripturile de vita in sange. Singurul inconvenient al acestui sos este legat de timpul...

Sos Soubise
Sosuri

Sos Soubise

Sosul Soubise este un delicios sos de ceapa, care insoteste fripturile sau garniturile, precum orezul sau cartofii natur.

Modifică Setările