Dulceata de mure
Dulceata de mure se pregateste la sfarsitul lunii iulie, cand este sezonul fructelor de padure.
Dulceata de mure se pregateste la sfarsitul lunii iulie, cand este sezonul fructelor de padure.
Dulceata de piersici este foarte aromata. Se poate servi atat simpla, cat si ca topping pentru diverse deserturi ( clatite, pandispan, chec).
Cojile de portocale confiate se folosesc in diferite deserturi. Sunt foarte parfumate si au un gust dulceag-amarui.
Conservele de fructe pentru placinta se pregatesc pentru anotimpul geros, cand in piete nu se mai gasesc fructe proaspete.
Compotul de pepene galben este foarte racoros si poate fi consumat iarna, cand pe piata nu se mai gaseste acest fruct delicios.
Compotul de pere se poate pregati atat pentru consumul imediat, cat si pentru a fi pastrat in camara, alaturi de alte conserve.
Compotul de piersici se pregateste destul de simplu, fiind unul dintre cele mai apreciate compoturi care se regasesc in camara gospodinelor.
Dulceata de caise este foarte aromata si se pregateste vara, cand este sezonul acestor fructe.
Rosiile conservate intregi reprezinta o alta metoda naturala, pe langa bulion sau sos, prin care depozitezi si pastrezi rosiile pentru iarna! Exista cateva...
Rosiile intregi in sos de rosii reprezinta o metoda naturala de a conserva rosiile pentru iarna si de a crea un amestec delicios de folosit in preparate de...
Riscul urias la care se expun romanii care mananca la mall-uri. Medic: "Se...
Investigatii la o gradinita din Vaslui dupa ce doi copii de 3 ani au parasit...
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu revin la ProTV! Vor fi...
De ce se cearta Laura Cosoi si Cosmin Curticapean in fata fetitelor:...
Copiii lui Kate Middleton, pregatiti pentru cel mai sumbru scenariu....
Mai multe noutati3 retete de avocado pentru copii
Chiftele de curcan cu legume
Gustare sanatoasa din mere
Piure de somon cu mere si rosii
Vezi toate retetele