Retete culinare - Pagina 69

Creveti cu branza feta
Mancaruri

Creveti cu branza feta

Crevetii cu branza feta se pregatesc dupa regulile bucatariei mediteraneene. Acestia sunt foarte satiosi si nici nu contin prea multe calorii.

Compot de dovlecei
Conserve

Compot de dovlecei

Compotul de dovlecei se pregateste la fel ca orice alt compot. Acest preparat este surprinzator, insa aroma sa deosebita il aseamana cu un compot de ananas.

Esential in Retete culinare

Concentrat de lamai
Bauturi

Concentrat de lamai

Concentratul de lamai se pregateste din timp, pentru a fi pastrat un timp indelungat la rece, in frigider sau intr-o camara aerisita si racoroasa.

Tarta cu ardei
Aperitive

Tarta cu ardei

Tarta cu ardei se serveste rece, ca aperitiv. Este o reteta savuroasa de vara, care se prepara foarte usor.

Ostropel de pui
Mancaruri

Ostropel de pui

Ostropelul de pui este una dintre mancarurile clasice din bucataria romaneasca. Se serveste cu mamaliguta calda sau garnitura de piure.

Pepeni murati
Conserve

Pepeni murati

Pentru reteta de pepeni murati trebuie sa folosesti pepeni micuti, necopti. Totodata, trebuie sa ai in vedere ca acestia sa nu fie loviti.