Retete culinare - Pagina 132

Placinta de vinete
Aperitive

Placinta de vinete

Placinta de vinete este extrem de satioasa si poate fi consumata atat ca fel principal, cat si ca aperitiv, pe un platou de finger-food.

Vinete pane
Aperitive

Vinete pane

Esti mare amator de legume si nu ai incercat sa gatesti vinetele decat sub forma de salata? Noi iti oferim o reteta interesanta, care sa iti serveasca drept...

Carnaciori in foietaj
Aperitive

Carnaciori in foietaj

Daca vrei sa nu-ti petreci prea mult timp prin bucatarie, dar totodata iti doresti sa-ti impresionezi musafirii, poti pregati niste aperitive delicioase...

Sos de hrean
Sosuri

Sos de hrean

Sosul de hrean este foarte iute si intepator la gust si merge perfect alaturi de diferite tipuri de fripturi, deoarece are rolul de a mai taia din...

Esential in Retete culinare

Sos de ceapa
Sosuri

Sos de ceapa

Sosul de ceapa insoteste cu succes unele mancaruri pe baza de orez, carne sau legume si este delicios in mai multe combinatii! Se prepara repede si se...

Sos de lamaie
Sosuri

Sos de lamaie

Sosul de lamaie se serveste alaturi de preparatele pe baza de peste sau fructe de mare, diverse preparate la gratar sau creier pane.

Sos de ciuperci
Sosuri

Sos de ciuperci

Sosul de ciuperci este simplu de preparat si se poate servi cu preparate de pui sau porc.

Sos de branza
Sosuri

Sos de branza

Poti transforma o mancare obisnuita intr-una de sarbatoare, daca stii sa o imbogatesti cu sosul potrivit. Sosul de branza se preteaza foarte bine cu paste...

Sos alb de usturoi
Sosuri

Sos alb de usturoi

Sosul alb de usturoi se potriveste de minune langa preparatele din peste, fructe de mare, carne de pui sau carne rosie. Se pregateste foarte rapid si...