Cauta

Sunt mamica unei fetite de 5 luni si as vrea sa ma ajutati, cu ce as putea incepe diversificarea, o hranesc doar la san.

Mihaela a intrebat pe 25.02.2013

Mentionez ca se trezeste foarte des noaptea, doarme 2 ore jumatate maxim, nu doarme mai mult, si are si un somnic cam agitat, am avut si colici, ce as putea sa fac? Am pus boluri cu apa pe calorifer, ii curat nasucul daca cumva este infundat, am fost si la doctor cu urechea, dar nu are nimic. Sper sa ma puteti ajuta! Va multumesc!

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Felicitari, pana cum ati procedat corect, mai ales daca a crescut in greutate. Situatia pe care o descrieti conduce la presupunerea ca secretia de lapte pe care o suge de la mama nu ar mai suficienta, ceeace-i determina foamea ce o face sa se trezeasca mai des si sa fie agitata. Faceti proba cantarului, cantarirea inainte si dupa supt si vedeti ce cantitate suge la o masa. Diversificarea poate fi inceputa dupa varsta de 5 luni incepand, dupa sucul de fructe, cu supa de zarzavat strecurata, apoi piureul de legume bine pasat, initial se poate amesteca cu supa pentru a fi acceptat mai usor.

alynutza79
a raspuns acum 7 ani

Trimite-mi, un mesaj cu mail-ul tau si-ti trimit o schema de diversificare.

alynutza79
a raspuns acum 7 ani

Precizare: nu renunta la alaptatul exclusiv pana la 6 luni, n-are rost sa te grabesti cu diversificarea.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/