Suri, fiica lui Tom Cruise, a implinit 18 ani. A rupt orice legatura cu tatal sau inca din copilarie. De ce nu s-au mai vazut de 10 ani

/ / Modificat: 2024-04-23
Suri, fiica lui Tom Cruise, a implinit 18 ani. A rupt orice legatura cu tatal sau inca din copilarie. De ce nu s-au mai vazut de 10 ani

 

Suri Cruise, in varsta de 18 ani, isi evita celebrul tata de ani de zile. Desi au avut o relatie superba cand era mica, imediat dupa ce mama ei a divortat de Tom Cruise, relatia lor s-a schimbat radical. Practic, cei doi nu s-au mai vazut de 10 ani, iar Suri a rupt orice legatura cu tatal sau. 

Tom Cruise a fost casatorit cu Nicole Kidman timp de mai bine de un deceniu, cuplul adoptand doi copii. Dupa ce a avut o aventura cu Penelope Cruz, celebrul actor a intrat intr-o relatie cu Katie Holmes.

Cei doi actori au divortat in urma cu un deceniu, dar o au in comun pe singura fiica biologica a lui Cruise, Suri, cu care nu s-a mai vazut de 10 ani. 

De ce nu are Cruise nicio relatie cu fiica sa?

Desi motivul din spatele despartirii de Holmes nu a fost dezvaluit, exista speculatii ca ar fi fost din cauza faptului ca cei doi credeau in scientologie, religie recunoscuta oficial in Statele Unite.

Kidman a confirmat ca cei mai mari copii ai lui Cruise, Connor si Isabella, l-au urmat pe tatal lor si s-au convertit la scientologie.

„Ei sunt adulti. Sunt capabili sa ia propriile decizii", a declarat Kidman pentru revista Who.

„Au ales sa fie scientologi si, ca mama, este datoria mea sa ii iubesc.

„Iar eu sunt un exemplu de aceasta toleranta si asta este ceea ce cred - ca indiferent de ceea ce face copilul tau, copilul are parte de iubire si copilul trebuie sa stie ca exista iubire disponibila, iar eu sunt deschisa aici.”

Totusi, nu este cazul lui Suri, care nu a calcat pe urmele tatalui sau. Holmes a obtinut custodia fiicei sale si de atunci a rupt orice legatura cu celebrul actor. 

Cand a fost intrebat daca Holmes a decis sa se desparta de el „in parte pentru a o proteja pe Suri de scientologie”, Tom a raspuns la vremea respectiva: „Aceasta a fost una dintre afirmatii, da”.

Katie a castigat custodia exclusiva a lui Suri dupa despartirea lor din 2012, impreuna cu un acord generos prin care Tom a platit 325.000 de lire sterline pe an pentru ingrijirea fiicei sale.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Tom cruise Relatie tata fiica

Articole recomandate

Citeste si despre