Cauta

Laptele de vaca la bebe de 3 luni.

hondru.mariana a intrebat pe 25.04.2014

Ete vreo problema daca dau bebelusei de 3 luni lapte de vaca? Laptele il fac jumatate ceai jumatate lapte. Va multumesc frumos.

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Continuati sa va alimentati corect cu lapte si derivatele lui alimente proaspete, fructe si legume pentru a va stimula secretia lactata cat este posibil.

Laptele de vaca puteti sa-l folositi fara probleme diluat cu zeama de orez sau ceai, doua parti lapte si una parte zeama de orez la aceasta varsta.

Dilutia jumatate /jumatate se foloseste numai in primele 2 luni. Discutati si cu medicul de familie.

olivia
a raspuns acum 6 ani

Eu zic ca nu e nicio problema. Eu sunt la al treilea bebe, si vreau sa spun ca la primul, la fetita, i-am dat de la o luna si jumatate, pentru ca nu stiu ce era cu laptele meu si fetita nu lua in greutate.

Am ajuns chiar internata cu ea in pediatrie si acolo am intalnit o asistenta care mi-a recomandat sa ii introduc laptele de vaca, bineinteles la varsta care o avea ea atunci,
i-am dat trei sferturi ceai si un sfert lapte.

Acum, la al treilea bebe n-am avut probleme cu laptic pana acum vreo 3 zile, cand vad ca cel mic e foarte plangacios, mananca foarte putin la san pentru ca adoarme foarte repede, si mananca si foarte des, mai des ca pana acum, si de 2 zile ma bate gandul sa ii introduc lapte de vaca ca supliment, dupa supt. Astazi merg si eu cu el la doctor sa vedem ce ne va spune.
Succes iti doresc si te sfatuiesc din proprie experienta, continua sa ii dai cat mai mult laptic de la san bebebului tau, si abia apoi putin supliment, si nu fa greseala ca mine sa ii dai cu biberonul suplimentul, pentru ca iti va scadea lactatia, si-ti va refuza sanul bebe. Da i cu lingurita cate un pic.

hondru.mariana
a raspuns acum 6 ani

Multumesc frumos pentru raspuns, din pacate, am ramas fara pic de lapte eu, si ne-am dat pe lapte praf de la laptele de vaca s-a constipat foarte tare bebelina. Multumesc frumos.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/