Vero Caliman a ajuns director de teatru dupa ce a plecat de la Gasca Zurli: "Este o bucurie"

/ / Modificat: 2024-05-07
Vero Caliman a ajuns director de teatru dupa ce a plecat de la Gasca Zurli:

 

Vero Caliman si-a gasit rapid un alt loc de munca dupa ce a anuntat ca se retrage din Gasca Zurli. Fetita Zurli are acum primul ei proiect importanta si se ocupa cu ceea ce ii face ei cea mai mare placere. 

Vero este acum noul Director Artistic Programe pentru Copii de la Scoala de Teatru Qfeel, anuntul fiind facut reprezentantii institutiei.

„Cunoscuta pentru contributia sa remarcabila in Gasca Zurli, Vero Caliman vine la Scoala de Teatru Qfeel cu o bogata experienta in lucrul cu copiii si in crearea unui mediu in care invatarea este un proces distractiv si captivant. Cu o experienta vasta pe scena si alaturi de copii de toate varstele, actrita Vero Caliman aduce o noua perspectiva in rolul de Director Artistic Programe pentru Copii”, este anuntul facut de reprezentantii de la Scoala de Teatru Qfeel, pe retelele de socializare.

Vero s-a aratat foarte incantata de noul sau job si marturisit ca nu isi va pierde niciodata conexiunea cu copiii chiar daca a parasit Gasca Zurli dupa 10 ani. 

„Este o bucurie sa ma alatur echipei Scolii de Teatru Qfeel si sa contribui la dezvoltarea potentialului creativ al copiilor prin intermediul artei teatrale.

Simt ca este menirea mea sa transmit mai departe din tot ce am acumulat pana in prezent, iar conexiunea cu copiii nu o voi pierde niciodata. Le sunt alaturi in continuare!”, a declarat Vero Caliman, potrivit Fanatik. 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru Femeie cariera

Articole recomandate

Citeste si despre