Cauta

Dupa ce i-am dat 20ml de ceai Baby Drink pentru colici, copilului meu i s-a schimbat scaunul.

RoxannaC a intrebat pe 13.02.2013

E cam apos, galben/verzui si mai iese si o spuma. Face de 2=3 ori pe zi. Imi pare asa rau ca i-am dat, am crezut ca il ajut. Are 3 luni si 3 saptamani.

2 raspunsuri

Dr. Alina Condoiu, pediatrie, raspunde:

Modificarea scaunului (consistenta si culoare) nu pare a fi de la cei 20 ml de ceai pe care i-ati dat. La aceasta varsta este normal pentru un copil sa aiba 2 - 3 scaune / zi (copiii alimentati la san pot avea scaun dupa fiecare alimentare) acestea variind ca si culoare de la galben, la maro sau verde. Insa daca vi se pare ca scaunul miroase mai urat decat de obicei si are mucozitati, striuri de sange, copilul face febra va trebui sa va adresati unui medic.

Asa cum descrieti Dvs, insa, para sa fie normal pentru un copil de aceasta varsta. Nu-i mai dati acesta ceai, iar pentru colici va recomand 15 - 20 pic Espumisan inainte de masa de 3 ori pe zi si seara la culcare.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Sigur nu i-a facut nimic rau, doar i-a schimbat consistenta scaunului. Eu ii dadusem baietelului meu de cateva ori, dar am ramas fan Infacol. Incearca sa il mai lasi pe timpul zilei pe burtica, miscarea face ca gazele sa fie mai usor eliminate. Seara incearca sa ii faci masaj anticolici pe burtica (nu stiu sa iti explic exact, mai bine urmaresti un filmulet pe youtube).

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/