Cauta

Cum scapam de constipatie? Bebe are 5 luni si cam de 2 saptamani ne confruntam cu aceasta problema. Nimic nu isi face efectul.

Barbu Virginica a intrebat pe 28.11.2013

De la 4 luni si jumatate am inceput diversificarea, mentionez ca alaptam exclusiv de la san, considerand ca e vremea sa incepem sa gustam din alimente. Am inceput cu cate o leguma timp de 4 zile, incepand cu morcovul, apoi pastarnac. Am observat ulterior ca se chinuie sa iasa afara ajutand-ul cu supozitor si termometru. Daca nu are scaun cel putin o data pe zi devine agitat, plange, da din maini si picioare si se trezeste din somn plangand. Am incercat ceai de musetel, suc de mere, de pere, morcov crud, portocala, pruna si nu au avut efect. I-am dat si debridat 1ml/3/zi si nimic. Cand iese afara scaunul lui e de consistenta mai cremoasa, de culoare verde negru.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Este suficient ce ii administrati, trebuie sa mai aveti rabdare. Cand va fi mai mare ii puteti adauga faina de ovaz, dar acum nu este indicat.

alinaflory
a raspuns acum 6 ani

Si noi am avut aceeasi problema, stomacelul lui ii trebuie ceva timp sa se acomodeze cu mancarea solida, noi am rezolvat cu iaurt in fiecare zi, am facut pauza la banane si morcov fiert care constipa si am optat pe mai mult suc de pere.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/