Cauta

Am un baietel de 4 luni si s-a nascut cu greutatea de 3200 gr. si acum are 6200 gr.

yonelutza a intrebat pe 24.01.2013

Am un baietel de 4 luni si s-a nascut cu greutatea de 3200 gr. si acum are 6200 gr. Ii dau doar piept si este foarte agitat, doarme putin si nu vrea sa suga.

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Greutatea de 6200 gr. corespunde unui bebe in varsta de 4 luni. Verificati prin cantarire inainte si dupa supt cantitatea pe care a supt-o si la nevoie oferiti-i si celalalt san; Controlati gingiile si aplicati gel pentru gingii daca este necesar. Poate se pregateste pentru eruptia dentara.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Nu are cumva gingiile inflamate? Baietelul meu avea cam aceleasi manifestari pe la 4 - 4 luni jumatate. Dormea noaptea, dar ziua era groaznic. Au fost perioade cand dormea cate jumatate de ora toata ziua. Nu are tendinta sa te muste de clavicula sau de barbie? Baietelului meu i-au iesit pe la 5 luni si 2 saptamani 3 dinti aproape deodata. Am auzit ca in Germania sunt niste bobite homeopate ceva cu "dent" in denumire care face minuni, a promis cineva ca imi aduce. Ii mai dau din cand in cand cu gel pentru eruptiile dentare, dar nu prea are efect. Are o jucarie de dentitie favorita si ii dau suzete racite in prealabil in congelator (le pastrez intr-o cutie in permanenta in congelator). Baietelul meu are deja 4 dinti si da semne ca ii ies altii adica doarme mult mai putin, este irascibil, plange strident si aparent fara motiv (inclusiv in somn), saliveaza abundent, isi baga degetelele in gurita, musca energic tot ce prinde in cale si i-a scazut drastic apetitul.

yonelutza
a raspuns acum 7 ani

Multumesc pentru sfaturi. Cred ca am gasit cauza nu avem lapte destul la san. Acum am inceput cu lapte praf suplimentar (nativa de la nestle) acum parca e mai linistit doarme mai bine, a mai folosit cineva e bun, altceva, ceva recomandari? Asta la recomandat medicul pediatru.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/