Cauta

Vreau sa raman insarcinata.

daniela1991 a intrebat pe 13.03.2014

Buna ziua. Ma numesc Daniela si impreuna cu sotul ne dorim foarte tare un bebelus, suntem casatoriti din august 2013 si nu avem inca nimic. Am mers in februarie la medic pentru control si am uter retrovers, imi poate afecta asta sa nu raman, doamna doctor a zis ca nu e o problema!

Pentru o infectie vaginala am luat ovule Cervugid si Eficef impreuna cu Tantum Rosa, am luat cam 5 zile si intr-un moment neasteptat sotul a plecat din tara. Pe data de 24 am avut contact sexual, si apoi am continuat tratamentul.

Suntem in data de 13 si nu mi-a venit, am facut 2 teste si au iesit negative. Este vorba de o sarcina si nu se vede sau altceva? Multumesc!

4 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Buna ziua, este util sa faceti testul de sarcina cand observati ca a intarziat menstruatia.

Daca acesta este negativ este putin probabil sa fie o sarcina. Intarzierea menstrei poate fi datorata multiplelor altor cauze pentru aceasta este nevoie sa mergeti la un consult ginecologic.

Despre problema cu fertilitatea va pot recomanda sa faceti analize hormonale, spermograma sotul, iar in cazul in care acestea sunt normale sa faceti un test de permeabilitate tubara (de exemplu histerosalpingografie).

Uterul retrovers nu influenteaza posibilitatea de a ramane gravida.

BiancaSol
a raspuns acum 6 ani

Intre data de 24 si 13 n-ai mai avut alt contact sexual?

Atunci putin probabil sa fii insarcinata. Daca tot nu-ti vine intr-o saptamana, mergi la ginecolog.

daniela1991
a raspuns acum 6 ani

Pe data de 20 nu am mai avut contact sexual, pe data de 24 am avut. Am facut 2 teste si au iesit negative!

daniela1991
a raspuns acum 6 ani

Multumesc de raspuns domnule doctor. O sa mai astept putin si daca tot nu imi vine cm voi merge la ginecolog sa vad ce este. Eu sper sa fiu insarcinata.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/