Cauta

Sangerari in timpul sarcinii.

vasyvio a intrebat pe 08.07.2013

Ultima data mi-a venit ciclul pe 24 mai. Am facut test si a iesit pozitiv. Acum, de ieri, imi curge ceva maroniu. Am facut inca un test si este tot pozitiv. Ce se intampla? Sunt normale sangerarile astea. Este prima sarcina. Va rog, ajutati-ma.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Mergeti la medicul care va ingrijeste pentru o ecografie. In sarcina, incipienta sangerarile usoare pot fi normale, dar pot anunta de asemenea o sarcina extrauterina sau un avort. Adresati-va cat de curand medicului!

vasyvio
a raspuns acum 7 ani

Va multumesc. Am fost la ginecolog si au spus ca am iminenta de avort, dar nu e sigur, si ca mi-a luat analize, sange si ca peste 3 zile imi da raspuns. Am intrebat daca imi da vreun tratrament, si a spus ca sangerarile astea sunt normale, dar de cand am fost la ginecolog a inceput sa-mi curga sange, si spre seara niste materii cu embrionul. Am fost de urgenta la Frauenklinik si mi s-a spus ca am pierdut sarcina si ei nu mi-au mai dat niciun medicament. O nelamurie. Se poate pierde sarcina in urma unui control ginecologic? (mi se oprise sangerarile maronii pana sa ma duc la doctor). In cat timp pot sa raman din nou insarcinata?

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/