Cauta

E normal sa ai 63 kg la 6 luni de sarcina?

Cristina a intrebat pe 19.04.2012

Eu inainte de sarcina am avut 45kg, dar acuma la 6 luni de sarcina cantaresc 63 kg. Ce e interesant, e ca eu nu adaug kg la picioare, eu am adaugat kg la sani si burta imi creste pe zi ce trece. E normal sa cantaresc 63 kg la luna 6?

3 raspunsuri

miki00
a raspuns acum 8 ani

Parerea mea este ca ai luat cam mult in greutate pana acum (18 kg) ideal este sa iei 12 - 13 kg in cele noua luni ale gravidantei. Evident ca nu esti un caz unic, dar incearca sa te hranesti sanatos si nu mananci pentru doi, e o conceptie gresita. Pe urma iti va fi greu sa le dai jos.

Lavinia
a raspuns acum 8 ani

Salut! Eu la prima sarcina am luat 24 de Kg, stiu cam mult, am mancat numai legume, fructe, lactate si gratar de pui si peste, cate 3 mese pe zi si tot m-am ingrasat. Cred ca mai tine si de fiecare organism in parte si de modul in care hormonii sarcinii iti afecteaza metabolismul. Am nascut acum 2 ani si am dat jos intr-un an 16Kg si mai am inca 8 care sper sa le dau in urmatoarele 2 luni. Asa ca iti urez sarcina usoara, mai important ca luarea in greutate este sanatatea bebelusului. Atata timp cat Kg tale nu il afecteaza e bine.

Craciun
a raspuns acum 8 ani

E cam mult, mai ales ca la 6 luni copilul cantareste sub 1 kg. Eu acum vad ca de la 7 luni am o pofta de mancare incredibila si pun foarte repede pe mine. Trebuie sa ai grija sa te hranesti sanatos, multe legume, fructe, lactate si carne. Evita prajelile si dulciurile. Mananca ce-ti place acum, ca dupa nastere, daca alaptezi, ai restrictii( varza, fasole, usturoi, ceapa,etc)

Vezi intrebari din:
Modifică Setările