Cauta

Pete rosii pe corp care se intind.

Andreea a intrebat pe 31.07.2014

Am de mai bine de o luna de zile de cand au inceput problemele, mai intai mi-a pocnit pielea de la degete din jurul unghiilor.

Am fost la medic si mi-a dat o crema care a ajutat la vindecare. De vreo 2 saptamani mi-au aparut pete asemenea piscaturilor de tantari, care ma mancau si care auveau un punctulet rosu in mijloc. Am crezut ca m-a piscat ceva si de aici si mancarimea, dar de o saptamana au inceput sa.mi apara altele,(am si pe san, si pe spate si pe picioare )care la inceput incep numai ma manance, apoi o data cu scarpinatul incep sa se intinda si numai mie imi apar, deci este exclus sa fie o piscatura de ceva, ar ciupi si pe ceilalti din casa. Poate sa fie o afectiune de la ceva anume?

Pe mine ma cam doare in zona ficatului, am facut analize acum astept rezultatul la sange, daca era o intoxicatie de la alimente, nu tinea atat de mult. Varsat de vant am avut. Stie cineva ce ar putea fi? Va multumesc!

Mentionez ca am un baietel de un an si 7 luni, care are o problema asemanatoare, dar lui ii apar la degetele de la picioare si in buric. Medicul mi-a dat tratament pentru el, spunand ca este o ciuperca, dar la mine nu este asa, el are multe bubite asemenea exemelor, la mine par ca piscaturile.

0 raspunsuri

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/