Cauta

Dupa un avort spontan de aproape 1 an, eu cu Rh negativ si sotul pozitiv, facuta injectia cu imunoglobulina, putem avea copii?

oana maria a intrebat pe 27.10.2014

Am citit cam tot ce se putea citi de pe site-ul vostru,am calculat perioada fertila, ne-am dedicat acestui lucru si nimic in 3 luni. e asa greu sa fii mama? E primul meu avort spontan la care nu am avut explicatii clare, de ce? de ce tocmai mie? Cica e normal, cauze naturale.
Problema noastra de cuplu e urmatoarea, parerea mea, eu sunt cu Rh negativ, iar sotul cu Rh pozitiv grupa 01. dupa avort am facut injectia aia cu imunoglobulina sau ce era, ca nu am inteles prea multe. (traiesc de 4 ani in italia) Ma adresez voua poate reusesc sa am un raspuns la problema mea. am avut un avort spontan acum un an, mai exact pe 19 nov. acum am decis sa incerc din nou cu toate ca ma simt terorizata de ideea unui alt esec. Am 31 ani si sunt perfect apta dupa cum a zis ginecologul. Teama mea acum e ca nu reusesc nici macar sa raman insarcinata. incercam de 3 luni... asta e a 3.a. Mi-a intarziat ciclul cu 10 zile. deja am facut 2 teste. negativ. intrebarea mea e: oare am ramas sau chiar nu reusesc sa am copii ca sunt prea stresata de toata situatia asta de a avea un copil?

1 raspunsuri

Dr Vasilescu George - Clinica Columna
a raspuns acum 5 ani

Verificati cauzele posibile ale unui avort (poate fi o cauza sau mai multe).

Faceti tratament daca se descopera o anume cauza.

Fiti calma si relaxata, totul se va rezolva, stresul poate determina avort sau imposibilitatea obtinerii unei sarcini.

Succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/