Cauta

Cum calculez data la care ovulez daca am un cm neregulat? In ultimele doua luni mi-a venit in data de 17.11.2014 si 30.12.2014.

merth a intrebat pe 29.01.2015

De trei luni nu am mai luat anticonceptionale, ciclul meu menstrual era si inainte sa iau pastilutele neregulat doar ca acum imi doresc un copil.

Am fost la un medic ginecolog, dar cred ca era foarte plictisit sau nu avea chef, mi-a spus sa mai astept ca se regleaza de la sine si sa nu-mi fac problem cand nu sunt.

As vrea sa incerc totusi sa iau ceva naturist. Poate aveti cateva sugestii si pentru mine si ma ajutati sa descopar cand ovulez. Multumesc anticipat!

1 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Inainte sa cumperi ceva naturist, schimba doctorul! Daca o sa fie plictisit cand pe tine o sa te "arda buza" sa-ti explice x si y lucru cand vei fi insarcinata, ce o sa faci atunci?.

Ar trebui sa faci niste investigatii sa vezi totusi de ce ai ciculul neregulat. Oricum, important e ca, in perioada asta sa eliminati stresul sa fiti cat mai relaxati, sa eviti dulciurile.

In cazul tau, daca vrei sa-ti monitorizezi ovulatia, cel mai bine este sa-ti iei temperatura bazala. Gasesti aici pe site toate informatiile. Tinem pumnii!!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/