Cauta

Care este titrul maxim de anticorpi acceptabil pentru a planifica o sarcina? Titrul meu este 1:16, pot planifica un copil, avand asa titru?

Anela a intrebat pe 14.08.2012

Buna! Planific un copil, dar imi este frica. Grupa mea de singe este 1-, iar a sotului 1. Avem o fetita de 5 ani, anul trecut am nascut un baietel, dar a murit la doua zile dupa nastere. Laboratorul policlinicii de sector a aratat incorect analiza de anticorpi, erau prezenti si au atacat copilul, la maternitate cand i-au descoperit prezenti, deja era prea tarziu sa mai faca ceva. Dupa nastere, titrul anticorpilor era 1:64, am facut proceduri de plasmofereza si i-am coborit pana la 1:16. Intrebarea mea este: pot sa planific acum un copil sau trebuie sa fac ceva tratament inainte de a ramine insarcinata? Nu vreau sa se mai repete nenorocirea, dar sunt gata sa risc pentru ca viata mea dupa pierderea copilului nu e viata.

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 8 ani

Buna ziua, imi pare rau ca va raspund asa tarziu. Dumneavoastra trebuie sa luati legatura cu un specialist in medicina materno-fetala care sa va recomande niste analize si sa va monitorizeze sarcina. Va doresc succes!

Vezi intrebari din:
Modifică Setările