Cauta

Am 2 sarcini piedute la 7 sapt si resp 20 de sapt. Ce pot face pe viitor? Trebuie tratament inainte de a ramane iar gravida? Multumesc mult!

gianinapopescu a intrebat pe 18.12.2013

Prima sarcina cea de 7 saptamani si 5 zile s-a oprit din evolutie, iar a 2-a la 20 de saptamani mi s-a zis ca s-a deschis colul. Am avut sangerare si am pierdut-o. Acum mie tare frica pe viitor. Ce investigatii trebuie sa fac mai exact?Tratament inainte de a ramane iar gravida trebuie? Multumesc!

1 raspunsuri

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Si eu am pierdut prima sarcina la 8 saptamani. Azi am fost la doctor si totul a fost in regula si a doua zi m-am dus la lucru si am inceput sa sangerez si dupa cateva zile am pierdut sarcina. Asta a fost acum 4 ani. Dupa ce am pierdut sarcina m-am dus la un medic mai renumit in Alba (pentru ca eu sunt din Cugir) la control, am urmat un mic tratament pentru sani pentru ca mi-a curs un fel de "lapte" din sani, iar doctorul mi-a spus sa mai astept cateva luni ca sa se refaca corpul mai bine si dupa aceea pot ramane insarcinata. Totusi, am asteptat aproximativ 3 ani ca sa raman din nou insarcinata deoarece ne lucram la casa, iar dupa aceea in maxim o luna am ramas insarcinata si nu am avut probleme cu sarcina. Acum am un baietel frumos. Am avut un pic mai multa grija in primele 4 luni (nu am ridicat, nu am depus mult efort). Eu zic sa te duci la un medic ca sa-ti faca un control mai manuntit. Eu asa am facut si am reusit.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/