Cauta

Am o fetita de 6 ani care a fost operata de polipi in septembrie si care de atunci face in continuu otita medie si seroasa.

Melesteanu Alina a intrebat pe 28.05.2013

Am o fetita de 6 ani care a fost operata de polipi in septembrie si care de atunci face in continuu otita medie si seroasa. si acum acuza si dureri de burta. Nu mai inteleg ce fel de otita face ca trebuie sa ia in continuu antibiotic, o data la 3 saptamani chiar si acum zice ca o doare stomacul cred si in acelasi timp si capul si urechea! Nu stiu unde sa mai merg cu ea, dar in primul rand ce pot face sa nu mai faca otita asta nenorocita in urechea dreapta! Va rog sa ma ajutati!

1 raspunsuri

Dr. Alina Condoiu, pediatrie, raspunde:

Vegetatiile adenoide sau amigdalele hipertrofice pot fi cauza unor infectii otice repetate, insa daca aceste sunt la fel de frecvente si dupa interventia chirurgicala trebuie mers mai departe pe partea de investigatii.

Recomandat este sa faceti o imunograma (IgA, IgE, IgG, IgM) si fractiunea C3 a complementului. Mergeti la medicul de familie sau la pediatru in vederea realizarii acestor investigatii si a interpretarii lor.

Vezi intrebari din: