Cauta

Cum sa scapam definitiv de tuse?

gabi a intrebat pe 22.05.2012

Fetita mea are 4 ani si merge la gradinita, de doua luni tuseste,nasul ii curge, i se infunda, am mers la doctor si a urmat tratamentul cu ventolin cu ser inhalatii, dexa cu ser si aerius pe care il dau si acum, mi s-a spus sa il dau 30 zile. A scapat de tuse doua-trei zile dupa care a revenit, se odihneste noaptea nu tuseste, dar cand se trezeste pana adoarme, iar ziua tuseste productiv din cand in cand. Noaptea cand doarme am auzit-o sforaind. I-am cumparat sirop de muguri de brad cu echinacea si propolis, ii mai dau si sinupret. Sunt bune aceste siropuri?

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Tratamentele pe care le administrati copilului la recomandarea medicului, par sa se adreseze unei "bronsite astmatiforme" ceea ce este corect. Daca va spune acelasi lucru, atunci ar fi bine sa incercati cresterea imunitatii organismului Cu Imunogrip Junior, Imunorezistan Junior sau Bronchovaxom. Discutati si cu medicul copilului.

Lumi
a raspuns acum 8 ani

Buna. Si eu am patit la fel cu baietelul meu. La inceputul lunii a facut bronsita, a urmat un tratament cu amoxacilina si sirop de tuse Flucalm, i-a trecu tusea cateva zile si i-a aparut din nou. Am mers din nou la medic si i-a dat klacid si in continuare flucalmul si in 3 zile i-a trecut. Acum e bine. Incearca si tu cu FFlucalm, Fluimucil sau Mucosolan sau Ambroxol picaturi. Insanatosire grabnica si pupici.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările