Cauta

Copilului meu de 3 ani i s-a umflat, rosit si intarit manuta foarte rau urma vaccinului.

maria a intrebat pe 07.11.2013

A luat vaccinul in umar si are unflatura si roseala aproape pana la cot, suntem in Germania si a primit un vaccin care zicea ca ii lipseste. Eu leam facut toate ce se cereau in Romania se cheama BAXTER. Tin sa mentionez ca copilul era putin racit, dar in urma consultatiei l-a primit zicand ca nu este foarte grav, avea putin rosu in gat, tuse si nas infundat. Ar putea fi de vina aceasta raceala pentru ceea ce are acum la manuta, el nu a mai avut probleme in urma vaccinurilor. Va multumesc!

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Vaccinul BAXTER este un vaccin antigripal care care se face in doua doze la interval de cel putin 3 saptamani intre ele pe intreg teritoriul tarilor din Uniunea Europeana.

Fiul dvs in varsta de 3 ani care a primit vaccinul BAXTER prezinta o reactie postvaccinala, care trebuie vazuta de catre medicul care a facut acest vaccin, pentru a sti cum sa procedeze in continuare.

Pana atunci, aplicati pe regiunea edematiata si dureroasa, un tifon steril sau stropit cu alcool medicinal si o comprese cu apa rece si se va rezolva situatia.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/