Cauta

Copilul mi-a spart telefonul.

koka a intrebat pe 27.08.2015

Copilul meu are 5 ani, iar pana la 4 ani nu a fost atasat de fel de mine ca si alti copii de mamele lor, stiu ca acest lucru reprezinta ceva pentru viitorul lui, dar nu stiu ce anume. Va rog sa-mi spuneti.

As vrea sa va mai spun inca cel putin 2 probleme grele cu care ma confrunt si nu ma descurc. Copilul iese des singur din casa la joaca, eu neputand din cauza handicapului grav pe care il am eu.

Copii nu il accepta, iar ca sa il accepe il pun sa faca lucruri injositoare, iar el cu toate ca stie, ca sa fie acceptat face ce i se spune.

Cand vine de afara este foarte nervos, isi arunca papucii si hainele prin toata casa SI vorbeste vulgar. Acest comportament il are de cand iese afara mai des singur si uneor insotit.

Cum il pot ajuta sa nu mai vorbeasca urat si sa il accepte copii?

Mentionez ca este un copil care dintotdeauna a iubit copii si este un copil darnic, isi da jucariile, serveste copii cu tot ce are. Are un suflet mult prea bun.

1 raspunsuri

Buna ziua!

Va recomand sa luati legatura cu psihologul gradinitei pe care o frecventeaza pentru a interveni. Cu siguranta exista anumite probleme si la nivelul relatiilor cu colegii.

Cu siguranta situatie este dificila si pentru el asa ca o persoana care il va vedea exact cum reactioneaza in prezenta altor copii va poate ajuta cu mai multe sfaturi.

Daca aveti posibilitatea, incercati sa ii invitati prieteni, colegi acasa la dumneavoastra.

Puteti incerca sa aveti si stimulemte pentru a-i determina pe acei copii sa revina.

Este important sa aiba relatii cat mai ”sanatoase” cu ceilalti si astfel ii puteti supraveghea si constrange comportamentul celorlati. Integrarea intr-un grup de prieteni il va ajuta foarte mult!

O zi buna!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/