Cauta

Fetita mea are 2 ani si face amigdalita acuta lunar si febra 40. Sunt disperata! Ma poate ajuta cineva? Nu stiu unde sa mai merg cu ea.

cris a intrebat pe 19.03.2014

Care medici ar putea rezolva probleme de genul, asta ca nu stiu ce sa mai fac. Amigdalitele de la ce varsta se pot extrage?

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Va inteleg ingrijorarea - probabil ca fetita nu este in evidenta unui medic de familie, deoarece mentionati ca fetita dvs in varsta de 2 ani "face amigdalita lunar", insotita si de febra 40 grade.

Acesta, ar fi putut sa va explice ca nu totdeauna este vorba de o amigdalita, ci mai frecvent o rinofaringita, sau infectie de cai aeriene superioare sau sub denumire de "rosu in gat" si v-ar fi recomandat sa administrati preparate pentru a creste imunitatea organismului cum ar fi - Imunorezistan junior sau Echinaceea cu propolis si evitarea aglomeratiilor si a tusitorilor din jur.

Amigdalele - imbolnavirea lor se numeste amigdalita, pot beneficia de interventie chirurgicala numai in anumite situatii stabilite de catre un medic pediatru si un medic specialist ORL, care constata ca nu mai sunt utile - in functia de aparare a organismului si se comporta ca un focar de infectie, dar dupa varsta de 6 -7 ani.

Reglementati situatia cu medicul de familie , stabiliti un program de calire a organismului fetitei, prin factori privind evitarea variatiilor de temperatura atat in camera de locuit, cat si in mediul extern - imbracaminte adecvata, evitarea contactului cu persoane bolnave si cu simpli tusitori,, scoateti-o la plimbare si joaca in aer liber si administrare de Propolis sau orice preparat imunostimulator.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/