Cauta

Am o fetita de un an si 2 luni, si de cand s-a nascut nu a dormit nicio noapte intreaga fara sa se se trezeasca.

Lenus a intrebat pe 01.11.2012

Am o fetita de un an si 2 luni, si de cand s-a nascut nu a dormit nicio noapte intreaga fara sa se se trezeasca. Ma confrunt cu aceasta problema, a somnului de noapte si nu gasesc solutii pentru a o rezolva. Ii dau laptele seara, adoarme, dar se trezeste si incep sa planga, ma duc la ea, adoarme din nou si tot asa toata noaptea. As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi. Va multumesc, domnule doctor.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Nu este bine ca va duceti ori de cate ori se trezeste, la ea caci asa s-a obisnuit si acum este mai dificil sa se obisnuiasca. Trebuie sa o supravegheati si linistiti de la distanta, daca seara i-ati pregatit cele necesare pentru dormit. Stati de vorba cu medicul de familie si vedeti daca este de acord cu folosirea, pe timp limitat, a unui sedativ usor seara inainte de culcare. Medicul fetitei este cel in masura sa hotarasca, deoarece el raspunde si de evolutia ei.

anonima
a raspuns acum 7 ani

Eu cred ca fetitei ii este foame, si baiatul meu de un an si 2 luni se trezeste noaptea si dupa ce-si mananca biberonul se culca iarasi. Tin sa precizez ca inainte de culcare la ora 9:00 - 10:00, uneori 11 mananca un biberon de lapte, iar noaptea pe la 2-3 sau 4 se trezeste pentru un alt biberon. Multa sanatate!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/