Cauta

Probleme somn bebelus.

Roxana V a intrebat pe 24.10.2015

Fetita mea are 10 saptamani si mari probleme cu colicii si implicit cu somnul.

E foarte vioaie, a luat foarte bine in greutate dar nu mai stiu ce sa ii dau pentru colici.

Am incercat Espumisan, Colief, debridat, Alinan iar acum am inceput Protectis.

Are 3-4 scaune pe zi, dar dupa ce face caca incep durerile. E foarte puternica si curajoasa, dar de cele mai multe ori o termina durerile.

Daca reuseste sa adoarma, o trezesc din somn durerile. Noaptea doarme binisor, in schimb ziua nu doarme aproape deloc.

Daca prinde 2-3 ture de somn de cate 30 min/1 ora e mult. Asadar pe langa dureri, intervine si oboseala. Ochii se inrosesc, plange foarte tare cu lacrimi si nu stiu ce sa i mai fac.

Mananca nervos, se agita, vomita si tot asa. O alaptez si am mare grija la ce mananc: nu legume sau fructe crude, nu alimente grele sau condimentate, nu lapte. Multi NU! cu toate astea se chinuie teribil.

De fiecare data cand incep un flacon nou e in regula cateva zile, apoi o luam de la capat.

Lipsa de somn o afecteaza la fel de tare ca si durerile. Pediatrul mi-a spus ca nu se poate face nimic, rabdare pana vor trece, dar mi se pare mult prea chinuitor pentru ea.

Am incercat si ceai de chimen, compresa uscata calda pe burtica, adoarme pe pieptul meu. Va rog sa mi spuneti ce ar trebui sa fac. Va multumesc!

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 4 ani

Dupa relatarea dvs si recomandarile medicului pediatru, se vede ca ati folosit si folositi tot ceea ce este indicat in problema colicilor abdominale, la fetita dvs, inclusiv regimul alimentar al dvs.

Pana pe la varsta de 3 luni continuati alternant din cele prescrise, si introduceti in picaturi sucul de fructe (mere, pere, citrice ). Vor dispare aceste colici pe parcurs.

Roxana
a raspuns acum 4 ani

Mai revin cu o intrebare, fiindca nu pot merge la pediatru astazi. E posibil ca din cauza Protectis-ului sa vomite?

De cand am inceput sa i dau, vomita foarte mult si nu mai are scaun ca pana acum. Are crampe, se screme foarte tare si nimic. Am vazut ca Protectis se foloseste si pentru diaree. Ea nu a avut astfel de probleme pana acum.

Multumesc!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/