Dragoste de mama. A facut chimioterapie cu bebelusul in pantece

/ / Modificat: 2023-06-08
Dragoste de mama. A facut chimioterapie cu bebelusul in pantece

O fotografie valoreaza mai mult decat 1.000 de cuvinte. Acest lucru s-a intamplat cu poza unei femeie, alaturi de fiul sau. 

 

Jade Davis, o femeie in varsta de 36 de ani din California (Statele Unite) a fost diagnosticata cu cancer de san pe cand era insarcinata.

Sfatuita sa renunte la sarcina

In primul trimestru de sarcina, aceasta a descoperit un nodul la san. In urma analizelor, medicii au anuntat-o ca sufera de cumplita maladie, in stadiul 2, cel mai dificil de tratat.

Medicii i-au spus ca bebelusul nu poate suporta tratamentul necesar pentru vindecare si i-au propus sa renunte la sarcina, insa nu a luat in calcul aceasta varianta. Si chiar daca a facut chimioterapie in timpul sarcinii, in luna octombrie 2019 a nascut un baietel. Micutul Bradley a venit pe lume perfect sanatos.  

"Trebuia sa fac tot posibilul. Nu puteam sa las o boala sa-mi fure copilul" a spus mamica.

"Fiul meu isi tinea respiratia cand mergeam la chimioterapie"

Cand avea 25 de saptamani de sarcina, Jade a inceput chimioterapia agresiva si, dupa trei sedinte a venit pe lume fiul sau.  

"Am simtit ca fiul meu isi tinea respiratia tot timpul cand era in burta si trebuia sa merg la chimioterapie. Sunt foarte fericita ca s-a nascut sanatos si in siguranta."

Jade este o mama singura si nu s-a bucurat de spijinul si ajutorul tatalui baietelului sau. Dar a avut-o alaturi de ea pe sora mai mica, Jasmine.

"Sunt mandru de ea, nu numai pentru ca a supraviețuit cancerului, dar si pentru modul in care perspectiva ei asupra vietii s-a schimbat. Inima ei este plina de recunostinta si smerenie datorita drumului greu pe care l-a avut de parcurs in ultimele luni," a scris sora sa, pe Insragram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer Cancer san

Articole recomandate

Citeste si despre