Catalin Bordea e in doliu. Mama lui s-a stins dupa o lunga suferinta

/ / Modificat: 2024-01-31
Catalin Bordea e in doliu. Mama lui s-a stins dupa o lunga suferinta

 

Catalin Bordea, cunoscut comediant, pare ca nu mai scapa de necazuri.

Cand abia parea sa-si revina dupa divort, a primit o noua lovitura dureroasa: mama lui a incetat din viata dupa o lunga suferinta.

Catalin Bordea nu s-a sfiit niciodata sa recunoasca faptul ca multa vreme nu a avut o relatie excelenta cu mama lui.

Aceasta l-a lasat in grija bunicii la scurt timp dupa ce i-a dat viata, la varsta de doar 16 ani.

Cu toate acestea, comediantul o va conduce crestineste pe ultimul drum, mai ales ca in ultimii ani se apropiasera.

Mama lui Bordea a suferit multi ani de cancer

Mihaea, mama lui Catalin Bordea, a luptat mai multi ani cu cancerul si parea ca a castigat. Boala a recidivat, insa, dupa ce comediantul s-a intors de la America Express.

„M-am intors din America cu niste experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari... Mama panicata ca i-a recidivat cancerul… Incerc sa ma tin constient si lucid (…) Daca cedez si ma anesteziez cu vicii sau alte prostii inseamna ca am plecat din Botosani degeaba. Sunt oameni care au greutati mult mai mari si le duc cu demnitate”, spunea Bordea in urma cu ceva timp.

Mama lui Catalin Bordea fusese diagnosticata cu cancer in 2017. La vremea respectiva, comediantul a vorbit despre boala mamsei sale:

„Eu cred din tot sufletul in puterea bunului gand, chiar daca cateodata rautatea cotidianului ma napadeste si ma transforma, incerc din rasputeri sa revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus si aproape m-au convins ca optimismul meu este fortat si simulat insa azi viata mi-a dat inca un semn ca nu e asa, ca e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioada ingrozitoare fara sa isi piarda zambetul de pe buze, fara sa se planga si fara sa deranjeze pe nimeni.

Si aceasta stare a ei a ajutat-o in proportie de cincizeci la suta sa fie bine. Culmea e ca dupa tot ce a indurat, mama mea a facut o gluma si am ras din tot sufletul amandoi. Mi-a zis: «Cataline, am o veste proasta si una buna. Aia proasta e ca in urma chimioterapiei mi-a cazut parul si aia buna e ca acum semanam leit»”, a scris Catalin Bordea, pe retelele de socializare.

Mama lui Catalin Bordea s-a stins la varsta de 55 de ani si va fi inmormantata in satul lor natal, Todireni, judetul Botosani, acolo unde comediantul a fost crescut de bunica materna, Aspazia, cea care i-a fost mereu „stalp” in viata.

 

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Etape doliu Cancer

Articole recomandate

Citeste si despre