Carla Bruni a dezvaluit ca a avut cancer la san: "Faceti mamografii, viata voastra depinde de asta"

/ / Modificat: 2023-10-10
Carla Bruni a dezvaluit ca a avut cancer la san:

Carla Bruni, artista si fosta prima doamna a Frantei, a fost diagnosticata in urma cu patru ani cu cancer la san. Desi si-a pastrat intotdeauna viata privata, ea isi dezvaluie povestea cu un scop: "Faceti mamografii, viata voastra depinde de asta".

De data aceasta, modelul si cantareata Carla Bruni, in varsta de 55 de ani, a fost cea care a dezvaluit miercuri, 4 octombrie, ca a invins cancerul la san. Fosta prima doamna a Frantei a sarbatorit faptul ca tumora nu a fost deosebit de agresiva, deoarece diagnosticul a fost foarte timpuriu, si s-a folosit de mesajul sau pe retelele de socializare pentru a incuraja toate femeile sa sa faca regulat mamografii. 

"Cancerul meu nu era inca agresiv pentru ca nu a avut timp sa fie"

"Daca nu as fi urmat aceste teste anuale, nu as fi avut acum unul dintre sanii mei", marturiseste sotia fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy. Pana acum, nu fusese facut public faptul ca fotomodelul suferise de aceasta boala si, asa cum ea insasi subliniaza pe retelele sale, isi spune acum povestea pentru a sensibiliza opinia publica cu privire la importanta mamografiilor regulate pentru femei. "Cancerul meu nu era inca agresiv pentru ca nu a avut timp sa fie", spune ea.

Intr-o inregistrare video postata pe contul sau de Instagram - unde are putin peste 800.000 de urmaritori - cu bannere in stilul Love Actually, Carla Bruni spune ca a urmat un "tratament clasic de chirurgie, radioterapie si terapie hormonala", dar subliniaza ca cheia a fost detectarea precoce a cancerului. Modelul a ezitat sa isi dezvaluie povestea, iar in cele din urma a facut-o dintr-un singur motiv: "Daca fac aceasta postare, nu este pentru a va da detalii despre sanatatea mea. Asta ma dezgusta si am ezitat mult timp inainte de a vorbi despre asta. Nu, motivul pentru care fac aceasta postare astazi este pentru a transmite un mesaj. Faceti-va mamografii, viata voastra depinde de asta", adauga ea in mesajul sau, pe care il impartaseste in franceza, engleza si italiana.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer Boala

Articole recomandate

Citeste si despre